Snapback och domänregistrering

Snapback

Snapback är en tjänst för alla utgående domäner som snart släpps fria på marknaden. Ett företag eller en privatperson som äger en domän (URL) väljer kanske av olika anledningar att inte längre behålla denna domän. Då löper domänen ut, och blir tillgänglig på marknaden för vem som helst att registrera den.

 • Det gäller att vara snabb på att köpa en domän som släpps för det kan vara en hög konkurrens om många vill registrera samma domän.
 • Vi kan erbjuda vår tjänst på samtliga .se domäner som släpps på marknaden.
 • Vårt script är optimerat för att köpa en domän på millisekunden som den släpps.

Så fungerar vår tjänst:

 • Vi listar samtliga domäner som planeras att släppas fria 30 dagar framåt i tiden
 • Kostnaden för en domän avgörs av en så kallad holländsk auktion, ju längre fram i tiden som du bokar en domän desto mer kostar domänen. Vi tillåter bara att 1 person bokar varje domän så det kan inte ske några dubbelbokningar. Den som först bokar en domän får domänen om vi lyckas vinna den.
 • När domänen är bokad så gör vi allt vi kan för att köpa domänen till er, så fort domänen släpps på marknaden. Om vi inte vinner domänen så betalar ni ingenting, på så vis är det helt riskfritt att göra ett snapback försök.

Vi har lång erfarenhet av branschen och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster.

Vanlig domänregistrering:

 • Vi kan registrera en domän till dig även om den inte finns i vår lista, så länge domänen är ledig och inte upptagen av någon annan. Kontaka oss så kan vi hjälpa dig vidare.

Priser

Kostnaden för snapback av en domän påverkas av vilken dag du väljer att boka din domän. Du kan antingen boka domänen tidigt för att vara säker på att du får domänen ifall vi vinner den, eller så kan du välja bulkfunktionen för att få domänen om ingen annan har bokat den. En bokning går alltid före ett bulkköp. Samtliga priser är inklusive moms.

 • Priset för bokning startar på 267 500 kr för dag 30 och sänks varje dag, ner till samma dag då domänen släpps då priset ligger på 375 kr. Det är först i kvarn som gäller vid bokning så ju längre du väntar desto större är risken att någon annan hinner boka domänen före dig.
 • När domänen är bokad så gör vi allt vi kan för att köpa domänen till er, så fort domänen släpps på marknaden. Om vi inte vinner domänen så betalar ni ingenting, på så vis är det helt riskfritt att göra ett snapback försök.
 • För att bulkköpa en domän så kostar domänen 150 kr vilket är samma pris som en helt vanlig nyregistrering.
 • Om vi vinner domänen så skickar vi en faktura utställd på uppgifterna du angav när du skapade ett konto. När fakturan är betald så kan du enkelt begära ut en authkod för att kostnadsfritt flytta domänen om så önskas
 • Registreringsavgift, nyregistrering av domännamn: 150:- SEK
  Förnyelseavgift, domännamn: 200:- SEK
  Byte av registrar: 0:- SEK
  Ägarbyte: 795:- SEK

Registreringsvillkor

28K digital AB är registrerat som registrar hos IIS, Internetstiftelsen i Sverige.
Registreringsvillkor för registrering av .se domän
Registreringsvillkor för registrering av .nu domän
Tilläggsavtal till registreringsvillkor

Information om behandling av personuppgifter

28K digital behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med GDPR och gällande lagstiftning till skydd av personuppgifter.